ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ Β. Ηρακλείου 23, Θεσσαλονίκη
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ +30 2310 239 061
Εργαλείο μηνιαίας ενημέρωσης πορείας επιχείρησης
Αρχική / Ενημέρωση / Εργαλείο μηνιαίας ενημέρωσης πορείας επιχείρησης

Εργαλείο μηνιαίας ενημέρωσης πορείας επιχείρησης

Εργαλείο ενημέρωσης μηνιαίας πορείας επιχείρησης

To εργαλείο που κατασκεύασε ο ΔΟΥΛΟΥΔΗΣ Παναγιώτης, ιδιοκτήτης του Λογιστικού Γραφείου (ανοίξτε παρακαλώ το pdf), η επιχείρηση λαμβάνει μηνιαία ενημέρωση η οποία περιλαμβάνει:

  • Εσοδα, Αγορές, Εξοδα, Κέρδος και % Μικτού Κέρδους της περιόδου έως και τον τελευταίο μήνα που προηγείται της ενημέρωσης.
  • Προϋπολογιζόμενο Ετήσιο Αποτέλεσμα με βάση τα δεδομένα που έχουν καταχωρηθεί έως και τον προηγούμενο μήνα την ενημέρωσης.
  • Προϋπολογιζόμενος Φόρος του έτους που διανύει η επιχείρηση.
  • ΦΠΑ έως και την τελευταία καταχώρηση Παραστατικού της τριμηνιαίας ή μηνιαίας πειόδου που διανύει η επιχείρηση.
  • Εάν η επιχείρηση είναι ατομική, τότε ενημερώνεται για το ποσό των προσωπικών δαπανών που απαιτείται να πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικά μέσα για να μην έχει ο επιχειρηματίας πέναλτυ φόρου εισοδήματος
  • Λεκτικό σημείωμα που αναφέρει οδηγίες για την αντιμετώπιση της παρούσας κατάστασης της επιχείρησης και εφόσον τα αποτελέσματα είναι τα επιθυμητά , πως πρέπει να πράξει από δω και στο εξής.
  • Δύο σενάρια που διαμορφώνουν διαφορετικά αποτελέσματα εφόσον απαιτείται στα οποία αναφέρονται και τα εξής:

Τι μηνιαίες και ημερήσιες πωλήσεις πρέπει να εμφανίζει έως του τέλους του έτους ώστε να επιτευχθεί το αποτέλεσμα του σεναρίου.

Τι ΦΠΑ θα πρέπει να πληρώνει μηνιαίως έως το τέλος του έτους, εφόσον η επιχείρηση θέλει να επιτύχει το αποτέλεσμα του σεναρίου.

Τον Ετήσιο Φόρο που προκύπτει βάση του σεναρίου.

Επιπλέον των παραπάνω και εφόσον η επιχείρηση έχει πωλήσεις με διαφορετικούς συντελεστές ΦΠΑ π.χ. Φαρμακεία ή Ψιλικατζίδικα:

  • Γίνεται ενημέρωση για τυχόν μετακύλιση πωλήσεων από συντελεστή ΦΠΑ σε άλλο συντελεστή ΦΠΑ, με λεκτικές οδηγίες όπως π.χ. σε ποιον συντελεστή να μειώσει ή να αυξήσει τις πωλήσεις και τι ποσά.

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες εμπεριέχονται σε μία σελίδα Α4 με κατανοητό τρόπο και αυτό είναι το σημαντικό.

Το Λογιστικό Γραφείο "logistis" που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη παρέχει υπηρεσίες για λογιστικά και φοροτεχνικά ζητήματα, άδειες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και βιοτεχνιών, μισθοδοσίας και διαμεσολάβησης αστικών και εμπορικών υποθέσεων.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε Λογιστικά και Φοροτεχνικά ζητήματα. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη | logistis

Βασιλέως Ηρακλείου 23, 1ος Όροφος, 54624, Θεσσαλονίκη

+30 2310 239 061

+30 6944 513 070

info@ilogistis.gr

www.logistis-adr.gr