ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ Β. Ηρακλείου 23, Θεσσαλονίκη
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ +30 2310 239 061
Εξωδικαστικός Μηχανισμός. Έως πότε ισχύει και για ποιες επιχειρήσεις;
Αρχική / Συχνές Ερωτήσεις / Εξωδικαστικός Μηχανισμός. Έως πότε ισχύει και για ποιες επιχειρήσεις;

Εξωδικαστικός Μηχανισμός. Έως πότε ισχύει και για ποιες επιχειρήσεις;

 

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!!!!!!!

Στην ρύθμιση του εξωδικαστικού υπάγονται πλέον και οφειλές προς Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία έως και 31/12/2017

Αίτηση ρύθμισης οφειλών προς το Δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Τράπεζες και λοιπούς πιστωτές, μπορεί να υποβληθεί έως και 31/12/2018. Ρυθμίζονται οφειλές που έχουν δημιουργηθεί έως 31/12/2017. Υπάγονται Φυσικά Πρόσωπα με ή χωρίς πτωχευτική ικανότητα αρκεί να υφίστατε η επιχείρηση και να έχουν μία κερδοφόρα χρήση καθώς και τα Νομικά Πρόσωπα που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το Γραφείο μας "logistis" αναλαμβάνει την διαπίστωση υπαγωγής της επιχείρησής σας στον εξωδικαστικό με το εξειδικευμένο εργαλείο που δημιουργήσαμε, αναλύοντας χρηματοροή και ρευστότητα για μια επιτυχημένη ρύθμιση, καθώς και κατά προσέγγιση την μηνιαία δόση της ρύθμισης και εφόσον υπάγεσται προχωράμε στην υποβολή της αίτησης. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!

Στην απλουστευμένη διαδικασία του εξωδικαστικού υπάγονται επιχειρήσεις με οφειλές έως 125.000 ευρώ γλιτώνοντας έτσι σημαντική ταλαιπωρία, περισσότερες πιθανότητες υπαγωγής, λιγότερα δικαιολογητικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Θα ήταν φρόνιμο εφόσον έχετε οφειλές σε τράπεζες οι οποίες δεν είναι ρυθμισμένες, να κάνετε υπομονή και να υποβληθεί η αίτηση από Σεπτέμβριο διότι είναι πολύ πιθανών λόγω αργοπορίας ή μη απάντησης των τραπεζών στο αίτημα για ρύθμιση, να χαθεί η μοναδική ευκαιρία ρύθμισης οφειλών.

ΑΝΑΜΟΝΗ!!! 

για όσουν έχουν μη ρυθμισμένες οφειλές προς τις τράπεζες.

Το Λογιστικό Γραφείο "logistis" που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη παρέχει υπηρεσίες για λογιστικά και φοροτεχνικά ζητήματα, άδειες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και βιοτεχνιών, μισθοδοσίας και διαμεσολάβησης αστικών και εμπορικών υποθέσεων.

NEWSLETTER

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες που παρέχουμε σε Λογιστικά και Φοροτεχνικά ζητήματα. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λογιστικό Γραφείο Θεσσαλονίκη | logistis

Βασιλέως Ηρακλείου 23, 1ος Όροφος, 54624, Θεσσαλονίκη

+30 2310 239 061

+30 6944 513 070

info@ilogistis.gr

www.logistis-adr.gr